FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 499 DKK

Vi tilbyder også gratis levering i Fredericia by hver torsdag eller mulighed for afhentning i værkstedet

Tilbage til webshop

Om Amalie Rosalie

Amalie Rosalie er generationers passion for at gøre gode hudplejeprodukter tilgængelige for alle.

Fra barnsben var jeg, Amalie Rosalie, vidne til, at mine forældre fra vores hjem i Sønderjylland eksperimenterede, udviklede og fremstillede egne cremer, sæber og salver i køkkenet. Det blev til en lille familievirksomhed med min mor i spidsen, hvor håndværk og kvalitet var i højsæde.

Min interesse spirede, som årene gik, og indsigten i at fremstille gode hudplejeprodukter voksede. I 2017 besluttede jeg selv, at føre lidenskaben videre med en virksomhed i eget navn. I dag sender jeg håndlavede hudplejeprodukter ud til private og forhandlere fra mit værksted i Fredericia. Jeg er meget optaget af økologi og prioriterer lokale, danske råvarer i mine produkter, da jeg altid søger den mest bæredygtige løsning. 

Mine produkter er lavet med en kærlighed til håndværket og råvarerne, som det er vigtigt for mig, at du, som kunde, kan mærke. Hudpleje er ikke bare mit arbejde - det er en livsstil, som hele min familie og mange andre bidrager til. Det er en historien der gentager sig om en pige, der voksede op med hænderne i hudpleje og nu giver det videre til sit eget barn…