FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 499 DKK

Vi tilbyder også gratis levering i Fredericia by hver torsdag eller mulighed for afhentning i værkstedet

Tilbage til webshop

Lotion - Fugtgivende pleje til hele kroppen 300ml

Pumpe

0,00 kr.

Lotion - fugtgivende pleje til hele kroppen, 300 ml (neutral): 

Denne lotion er neutral og mega god til tør/normal hud. Den er tiltænkt hele kroppen, også ansigtet, så i sommerhalvåret har jeg god erfaring med at skifte lidt mellem denne lotion og ansigtscremen i min hudplejerutine til ansigtet. 

Kokosolie, sheasmør og squalane både blødgører og nærer huden samtidig med at råvarerne bidrager til at genopbygge og smiggøre huden. Desuden indeholder den glycerin der er fugtighedsbevarende og d-Panthenol, der har en lindrende og genopbyggende effekt. Panthenol er også velegnet til irriteret hud. 

Da jeg bruger økologiske, koldpressede olier vil cremen altid dufte af råvarerne. I dette tilfælde betyder det, at duften af kokos går kraftigt igennem, hvilket efter min mening er virkelig lækkert. 

Sommer: 

Sammensætningen af råvarer i denne lotion gør den ideel som aftersun. Brug den efter en dag i solen og lad råvarerne pleje din irriterede hud på bedste måde. 

 

vegansk indhold / Ingredients: Aqua, Cocos Nucifera Oil*, Glycerin*, Butyrospermum Parkii Butter*, Squalane*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

*økologiske råvarer

29% økologiske råvarer (78,90%, hvis vandet ikke regnes med) 

99,25% råvarer af naturlig oprindelse 

 

 

Pris: 299,- DKK

 

Antal
1
Tilføj til kurv